De Groene Vakman is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Mijn bedrijf is inmiddels  uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Ik verzorg talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Mijn bedrijf bestaat sinds 2001 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide eenmanszaak. Ik sta voor u klaar in de provincie Noord-Limburg, met name in de gemeente Horst a/d Maas, maar ook in de gemeentes Venlo en Venray.

Ik werk in hoofdzaak alleen, waardoor er een goed contact met de klant aanwezig is.
Hierdoor ben ik voor alle diensten het aanspreekpunt van de klant.
 Deze diensten bestaan uit tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook mijn doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Ik streef ernaar om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.
Wilt u kennismaken met mijn bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail met mij contact op te nemen, zodat we dan een eerste vrijblijvende afspraak kunnen maken.